C/ Joan Martí, 10-12     08830 Sant Boi (Barcelona)       M +34 628 712 310      +34 93 371 69 97      info@interpretersruthcarreras.com
Home Español English Françoise Català
Ruth y su equipo Interpretación Traducción Clases Corrección Asesoramiento Noticias Presupuesto Contacto

* Comentario, muy positivo, de un cliente, relativo al servicio prestado durante una INTERPRETACIÓN inglés-español

Cita textual del cliente (en la que, por motivos de confidencialidad, he eliminado los nombres propios):

«Hola Ruth!!!

En primer lloc, et vull traslladar les més sentides disculpes de la responsable. Ahir, quan vaig parlar amb ella, estava avergonyida de la imatge donada per part de l’equip de perruqueria. M’ha dit que estan súper contents amb la teva professionalitat i saber estar davant d’una situació com la que va esdevenir dilluns. Tenen clar que qualsevol altra interpretació que necessitin la tramitaran a través nostre i que volen que la seva intèrpret siguis tu. Estan molt agraïts a la nostra gestió davant la situació.
Ja sé que no és consol, però almenys, ens deixen clar que no va ser (ni molt menys) un problema teu i reconeixen el caos que tenien en l’organització i que per això, tot va sortir malament.
Havia pensat arrodonir a l´alça els teus honoraris per tal de compensar una mica el temps que vas invertir en la gestió de trobar la intèrpret de francès. Ja em diràs què et sembla, ja saps que si no hi estàs d’acord, estic oberta a parlar-ho. El més important per a mi és que tu estiguis contenta i et sentis ben remunerada... no vull perdre una col•laboradora tan eficient com tu!!!
Una abraçada!»
Ruth y su equipo Interpretación Traducción Clases Corrección Asesoramiento Noticias Presupuesto Contacto

Español             English             Français             Català

Linkedin Facebook Soundcloud Youtube
C/ Joan Martí, 10-12     08830 Sant Boi (Barcelona)       M +34 628 712 310      +34 93 371 69 97     
info@interpretersruthcarreras.com
Copyright © 2012 Interpreters Ruth Carreras. All Rights Reserved.